MOOD:HOSPITALITY

PUT THEM IN THE MOOD TO STAY

Οι επισκέπτες πάντα έρχονται και φεύγουν. Δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για να επιστρέψουν προσφέροντας μια συναρπαστική, πολυδιάστατη εμπειρία αισθήσεων που δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Όποια και αν είναι η παροχή σας, η σωστή μουσική, τα οπτικά μηνύματα και τα αρώματα μπορούν να συνεργαστούν για να διαμορφώσετε τη ξεχωριστή διάθεση που προσφέρει τη επιχείρηση σας στην πελατεία σας, με διαρκή αφοσίωση των επισκεπτών.

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ορίστε τον σωστό ‘τόνο’ από την αρχή. Επιλέξτε από ειδικά προεπιλεγμένα προγράμματα ή δημιουργήστε τη δική σας προσαρμοσμένη λίστα αναπαραγωγής για μια μουσική λίστα, που οι επισκέπτες σας δεν θα ακούσουν πουθενά αλλού.

Περισσότερες πληροφορίες

ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΗΜΑΝΣΗ

Από τις ambient οθόνες και τα video wall έως τη short-form τηλεόραση, η Mood είναι το one-stop shop για όλες τις ανάγκες προβολής σας. Μια εύχρηστη ηλεκτρονική πλατφόρμα σας επιτρέπει να δημιουργείτε εξατομικευμένο περιεχόμενο, μεταφέροντας ταυτόχρονα την ξεχωριστή εικόνα της επιχείρησής σας.

Περισσότερες πληροφορίες

SOCIAL & MOBILE

Αξιοποιήστε το δωρεάν wifi που παρέχετε στους επισκέπτες σας για να αλληλεπιδράσετε μαζί τους και να συλλέξετε πολύτιμα δεδομένα μάρκετινγκ με το Mood WiFi.

Περισσότερες πληροφορίες

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ

Ζωντανέψτε τις διαχρονικές μνήμες και δημιουργήστε μια αξέχαστη εμπειρία με περισσότερες από 1.600 αναζωογονητικές μυρωδιές. Καλύψτε χώρους από 50 έως 10.000 τετραγωνικά μέτρα με τα πρωτοποριακά αρώματά μας.

Περισσότερες πληροφορίες

ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ

Παρέχετε στους πελάτες που καλούν την ίδια φιλοξενία που λαμβάνουν οι επισκέπτες σας. Απαντήστε σε συνήθεις ερωτήσεις, διαχειριστείτε την επισκεψιμότητα κλήσεων και μειώστε τα hang ups, αυξάνοντας την ικανότητά σας να εξυπηρετείτε τις ανάγκες των επισκεπτών σας.

Περισσότερες πληροφορίες

ΟΠΤΙΚΟΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Επαγγελματικός σχεδιασμός και εγκατάσταση ολοκληρωμένων οπτικοακουστικών συστημάτων. Συμπληρώστε την εμπειρία με οικονομικά προσιτό και αξιόπιστο επώνυμο εξοπλισμό από τους κορυφαίους κατασκευαστές, συμπεριλαμβανομένων των Klipsch και Bose.

Περισσότερες πληροφορίες

MOOD & BOSE

Η ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΞΙΖΕΙ ΥΠΕΡΟΧΟ ΗΧΟ.

Στη Mood, είμαστε πολύ υπερήφανοι για την παροχή της σωστής μουσικής για την επιχείρησή σας. Γι ‘αυτό συνεργαζόμαστε με την Bose. Αναγνωρισμένη παγκοσμίως για την αρτιότητα της σε προσωπικές και εμπορικές λύσεις ήχου, η Bose προσφέρει εκπληκτικό ήχο βασισμένο σε προηγμένη έρευνα και καινοτομία.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΝ – ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ.

Οι έρευνες δείχνουν ότι οι καταναλωτές αναγνωρίζουν τον ποιοτικό ήχο και τον προτιμούν. Για να μην αναφέρουμε ότι η ζήτηση των καταναλωτών για εξαιρετικό ήχο είναι πάγια. Η Bose μπορεί να μεταμορφώσει την ηχητική σας εμπειρία και να σας βοηθήσει να αποσβέσετε την πλήρη αξία της επένδυσής σας στη μουσική και την ανταλλαγή μηνυμάτων.

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ.

Ως ο μεγαλύτερος παγκόσμιος διανομέας εμπορικών προϊόντων της Bose, η Mood είναι σε θέση να προσφέρει στους πελάτες μας εξαιρετική αξία στη σειρά προϊόντων Bose Professional. Με περισσότερα από 20 χρόνια συνεργασίας, η Mood και η Bose αποτελούν μια ισχυρή ομάδα όταν πρόκειται για την παροχή ηχητικών συστημάτων παγκόσμιας κλάσης.

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

Όπως λέει μια ξένη παλιά παροιμία, you are the company you keep. Η μάρκα Bose αναγνωρίζεται ευρέως και μεταδίδει μια αντίληψη του ήχου υψηλής τεχνολογίας. Η επένδυση σε ένα σύστημα Bose δείχνει στους πελάτες σας ότι πιστεύετε ότι αξίζουν το καλύτερο από όλα.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ

Ενεργοποιήστε τους πελάτες. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Aναβαθμίστε την εμπειρία των πελατών της επιχείρησής σας με την δύναμη των υπηρεσιών της MOOD:MEDIA.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα !