ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Ψάχνετε για ένα συγκεκριμένο είδος μουσικής με το οποίο ταυτίζεται η επιχείρηση σας ; Ίσως χρειάζεστε ένα εξειδικευμένο playlist ή ένα πλήρως custom made πρόγραμμα; Όποια και αν είναι η ανάγκη για την μουσική σας, η Mood έχει μεγάλη σειρά λύσεων για την επιχείρηση και τον προϋπολογισμό σας .

Core Music

Η πιο διαδεδομένη λύση μουσικής επένδυσης για τις μικρές επιχειρήσεις . Εξερευνήστε έναν κατάλογο 160+ προγραμμάτων, που είναι σχεδιασμένα από ειδικούς για κάθε ακροατήριο και είδος επιχείρησης.

Custom Music

Η μουσική σας ταυτότητα. Συνεργαστείτε με τις έμπειρες ομάδες μουσικών επιμελητών μας για να αναπτύξετε το soundtrack της επιχείρησης σας. Δημιουργήστε μια μοναδική εμπειρία σε κάθε τοποθεσία σας σε όλο τον κόσμο.

Εργαστείτε με έναν από τους ειδικούς σχεδιαστές μουσικής μας, για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει με τη μοναδική επιχείρησή σας και να συνδέει τους πελάτες σας με το εμπορικό σήμα σας με αξιοσημείωτο, αξέχαστο τρόπο.

Mood Mix

Το Mood Mix Pro κάνει τη ροή μουσικής εύκολη και προσιτή.Η πλατφόρμα StreamingPlusTM της Mood εξασφαλίζει ένα μουσικό πρόγραμμα αδιάλειπτης ροής πλήρως ανανεωμένο κάθε μέρα για να προσφέρετε μια άψογη εμπειρία ακρόασης στους πελάτες σας.

Mood Mix Pro

Το Mood Mix Pro κάνει τη ροή μουσικής εύκολη και προσιτή.Η πλατφόρμα StreamingPlusTM της Mood εξασφαλίζει ένα μουσικό πρόγραμμα αδιάλειπτης ροής πλήρως ανανεωμένο κάθε μέρα για να προσφέρετε μια άψογη εμπειρία ακρόασης στους πελάτες σας.

Custom Elements

Μουσική για να ταιριάξετε την εταιρική σας ταυτότητα και τον προϋπολογισμό σας. Προσαρμοσμένη μουσική για επιχειρήσεις. Επαγγελματική σχεδίαση. Τιμολόγηση μικρών επιχειρήσεων και εξατομικευμένη συμβουλευτική στη μουσική. Για όσους θέλουν το καλύτερο σε μια συμφωνία.

Οι λύσεις Mood Voice Messaging μεταδίδουν τα ηχητικά μηνύματα σας και δημιουργούν ένα ισχυρό μέσο που ελέγχετε απόλυτα μόνο εσείς στην επιχείρηση σας. Μεταδώσετε τις προσφορές σας, το ωράριο λειτουργίας , την σελίδα σας στο facebook και οτιδήποτε άλλο μπορεί να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της συνολική μοναδικής εμπειρίας που αποκομίζουν οι πελάτες από την επιχείρηση σας.

On-Hold Messaging

Αξιοποιήστε στο έπακρο την ευκαιρία που έχετε στη διάθεσή σας. Κάνουμε το μάρκετινγκ on-hold αποτελεσματικό, εύκολο και οικονομικό. Μειώστε τα hang-ups, προσελκύστε πελάτες και δημιουργήστε μια ισχυρή επαγγελματική εμφάνιση με μουσική και μηνύματα σε αναμονή.

IN – STORE MHNYMATA

Συνδυάστε στοχευμένα μηνύματα με τη σωστή μουσική για να επικοινωνείτε με τους καταναλωτές. Δημιουργήστε και ελέγξτε ένα επώνυμο κανάλι ώστε να επιδράτε στις αποφάσεις των καταναλωτών.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΦΩΝΗΣΗΣ

Ανανεώστε το σύστημα αυτόματης παρακολούθησης, προσθέστε επαγγελματικές φωνητικές εντολές στα βίντεό σας, Αυξήστε τα μηνύματα ήχου και πολλά άλλα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Aναβαθμίστε την εμπειρία των πελατών της επιχείρησής σας με την δύναμη των υπηρεσιών της MOOD:MEDIA.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα !