Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ

Ψάχνετε να δημιουργήσετε μια πιο αξέχαστη εμπειρία πελατών που σας ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό; Ρίξτε μια ματιά στα στοιχεία μάρκετινγκ του αρωματισμού:

  • Η αίσθηση της όσφρησης είναι η ισχυρότερη από τις πέντε αισθήσεις και αυτή που συνδέεται περισσότερο με τη μνήμη και το συναίσθημα
  • Το 75% όλων των συναισθημάτων δημιουργείται από το άρωμα
  • Είναι 100 φορές πιο πιθανό να θυμηθούμε κάτι που μυρίζει σε σχέση με κάτι που βλέπουμε, ακούμε ή αγγίζουμε
  • Υπάρχει βελτίωση της διάθεσης κατά 40% μετά την έκθεση σε ευχάριστες μυρωδιές

Ανεξάρτητα από τη βιομηχανία ή το κοινό σας, το άρωμα μπορεί να παίξει ένα λεπτό, αλλά σημαντικό ρόλο στη μεταμόρφωση των αντιλήψεων και στην ολοκλήρωση μιας εμπειρίας για μέγιστο αποτέλεσμα.

Χρησιμοποιήστε την υπηρεσία του αρωματισμού για να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία στο κατάστημα και να δημιουργήσετε μια διαρκή σύνδεση με τους πελάτες σας.

  • Περισσότερα από 1.500 υπάρχοντα αρώματα για να εξασφαλίσετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας
  • Προσαρμοσμένος σχεδιασμός και ανάπτυξη αρώματος
  • Tα πιο εξελιγμένα αρωματικά χώρου είναι διαθέσιμα

ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Το άρωμα χρησιμοποιείται από έμπειρους εμπόρους για να δημιουργήσει συγκεκριμένες εντυπώσεις, να προκαλέσει ορισμένες διαθέσεις ή να επηρεάσει την αγοραστική συμπεριφορά. Πώς θα επιτύχετε με τη λύση μάρκετινγκ αρώματός;

Περιβάλλων αρωματισμός. Ολοκληρώστε την εμπειρία του καταστήματος με ένα αρωματικό φόντο που ενισχύει τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες αντιλαμβάνονται τη μάρκα σας.

Δυναμικός αρωματισμός. Προωθήστε τις πωλήσεις συγκεκριμένων προϊόντων και προσελκύστε πελάτες σε στοχευμένες περιοχές του καταστήματός σας.

Θεματικός αρωματισμός. Προωθήστε εποχιακά αντικείμενα και επισημάνετε ένα μοναδικό θέμα.

Η Υπογραφή.Εργαστείτε με τους επαγγελματίες του μάρκετινγκ αρώματος στη Mood για να δημιουργήσετε ένα ειδικά σχεδιασμένο άρωμα που καταγράφει πλήρως την ουσία της μάρκας σας.

SCENT DELIVERY MADE SIMPLE

Επιλέξτε από τις επιλογές παράδοσης ξέγνοιστα για μεμονωμένες ζώνες ή καλύψτε μεγάλες περιοχές με αρώματα χώρου HVAC. Ανεξάρτητα από το μέγεθος του χώρου σας ή τη συγκεκριμένη ανάγκη σας, έχουμε τη σωστή επιλογή παράδοσης για εσάς.

Τα συστήματά μας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για επιχειρήσεις, βοηθώντας σας να αποφύγετε τις ενοχλήσεις που σχετίζονται με τα κεριά και τις έξτρα προσθήκες. Δεν υπάρχει ανάγκη για συχνές αντικαταστάσεις – και εξαλείφεται η πιθανότητα μιας ανοιχτής φλόγας.

  • Περισσότερα από 1.500 υπάρχοντα αρώματα για να εξασφαλίσετε τη σωστή επιλογή για την επιχείρησή σας
  • Προσαρμοσμένος σχεδιασμός και ανάπτυξη του άρωματος σας
  • Τα πιο εξελιγμένα διαχυτικά αρώματα διαθέσιμα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Aναβαθμίστε την εμπειρία των πελατών της επιχείρησής σας με την δύναμη των υπηρεσιών της MOOD:MEDIA.
Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα !